Du Parcwijk 22, 8908 Vlamertinge // 057 35 47 57 // 0476 53 84 61 (Stijn)   

sintfranciscusjongerenkoor@gmail.com

Sint-FranciscusJongerenKoor

Ons 14de koorkamp beleefden we van 9 – 19 augustus in het ‘niet zo ver weg zijnde’ kunstdorpje Watou. Het werd een gezellig en sfeerrijk kamp, waarbij we de avonturen van Robin Hood op de voet volgden. De boog moet toch niet altijd gespannen staan 😉 .


De koorleden amuseerden zich tijdens de talrijke activiteiten die de enthousiaste moni's voor hen hadden voorbereid. Dagelijks verrasten de getalenteerde kokkies ons met overheerlijke maaltijden.

In “Make our SFJK great again” kregen we te horen dat we komend koorjaar een concert organiseren. De jongsten maakten affiches, de middelste groep verzon een mooi verhaal voor op het concert en de oudste groep maakte een mooi, nieuw, SFJK-lied.


Tussendoor toonden de enthousiaste koorleden hun talenten in "So you think the voice of SFJK got talent" en trokken we naar de Biezenhoeve waar we ons amuseerden en een blik achter de schermen van het boerderijleven kregen.


Hierbij danken we van harte de kampgangers voor hun enthousiasme, de kokkies voor het superlekker eten, de moni’s voor hun inzet en voorbereidingen en alle chauffeurs om de kampgangers en het kampmateriaal heen en terug te brengen.


Voor de andere kampverhalen moeten we nog even wachten… 
Op zaterdag 5 oktober herbeleven we dit sfeerrijk koorkamp nog even opnieuw.

Mark Zuikerberg wil voor ons koorkamp 1 grote droom waarmaken.

Wat zou jij tof vinden dat hij op ons koorkamp laat gebeuren?

Kies iets, leuks, unieks, creatiefs...

Let wel: het moet iets voor alle kampgangers zijn.

Inschrijven kan tot 30 juni. Daarna kiest Mark er 1 speciale droom uit. Succes!